i feel like shit..

Behöver jag säga nå mer?

aj...

Säger bara aj som faan! Ska försöka att inte gnälla så värst i just detta inlägg..
Men jag verkar inte ha något vettigt att skriva då.. känns som att jag har en kissblåsa som rymmer en matsked och är full med glassplitter. Tok skönt! Eller inte.. ligger och väntar på att Joakim ska gå upp så jag kan duscha.. hoppas på att denna dag ger något. Ett klart förråd eller en tvättstuga utan smutstvätt kanske? Man måste ju glädjas åt det lilla. Men eftersom jag knappt kan vistas i upprätt position kan det bli svårt att utföra ett skit. Nej det vart ett gnäll inlägg ändå.. lovar att bli mer positiv så fort bebis kikar ut!

gnäll 2000!

Det går fan inte att varken sitta ligga eller stå!! Allt gör bara ont! Å denna jävla värme gör inte det hela ett dugg bättre! Tog två jävla alvedon ihopp om att jag skulle kunna lägga mig ner och läsa en bok utan att halvt dö av obehag men det verkar då inte hjälpa ett dugg. Hade förvärkar i stil med mensvärk hela tisdag natt och drömde tillochmed att vattnet gick men nej... Ska jag gå så här i tre veckor till dör jag! Kunde väl få slippa förkylnings helvetet iaf! Så nu har jag gnällt och svurit av mig lite..

förkyld...


23 dagar kvar till bf och jag har blivit tvär förkyld.. igen.. har typ två tröjor som täcker hela mig och endast mjukis byxor som går att vistas i. Snart räcker inte ens morgonrocken runt! Less? Aa.. en aning då! Hoppas på att bebis ska kika ut innan nästa helg men inte så kul om jag ska må så här under förlossning och i början på två barns livet.. super gulligt av Marie att komma förbi med fika idag. Jätte goda var dom!

stupid!


Startade dagen med att gå två timmar på bakluckan i norrskedika. Gjorde några riktiga fynd men har ju haft ala helvete hela dagen. Bra nog less på "mensvärk" sammandragningar förvärkar å allt tillhörande nu! Har dessutom har jag mått en aning illa igår och idag.. fyndade iaf tre amningsbh för tio kr st i nyskick återstår att se om storleken passar.
Är ju nostalgi kväll i parken ikväll och Joakim är chaufför åt m&p så vi har varit ute och nött lite på raggarrundan med forden. Elsa älskar raggarbilar. :p

skäm bort dig själv..


Läste någonstans att man ska skämma bort sig lite så här på slut tampen.. okej då tänkte jag...

älskade unge!


mina dagar...


Består mest av att vänta å vänta.. vänta på bebis. Vänta på sommaren.. vänta på nya sängen.. nä undrar om jag ska ta å sova en stund som omväxling..

suck...

Så less på att sitta i denna soffa! Vill vara ute i trädgården och rensa ogräs plantera blommor klippa gräsmattan eller måla förrådet! La in en maskin tvätt vid tio men han ännu inte lyckats få den hängd eftersom det gör ont lite överallt som vanligt.. dum som jag är försökte jag rensa bort lite ogräs så grusgången och det fick jag ju snabbt sota för!

kom ut!

Jag vill bara att du ska komma ut nu! Det känns som att du försöker trycka dig ut både upp och ner! Så less på sammandragningar ilningar halsbränna knappt kunna röra på mig emellanåt. Men samtidigt älskar jag kulan. Aldrig känt mig så nöjd med min kropp som när jag varit gravid. Något underligt kanske en del tycker.. fullt medveten om att det är bäst för bebis att stanna kvar i magen minst två veckor till men just nu gör det bara ont!!!

mvc vecka 35


Blodtryck 105/62 SF 35 hjärtslag 136. Ej fixerad men ligger långt ner. Nähe? Ständigt kissnödig kan knappt sitta ilningarna och trycket har ju gjort att jag misstänkt det.. Bm trodde att den kan kika ut när som helst iaf.. behöver jag säga att jag längtar?

vecka 35

viss skillnad...

phjuue..

Inte gjort mycket alls idag. En liten sväng på auktion och affärn men är helt slut och ont i ryggslutet.. ringde faktiskt förlossningen. Mest för att lugna mina nerver.. vet ju att den inte är på väg ut. Vila vila vila va det råd jag fick men skulle återkomma om det blir värre. Mindre lätt att vila med en vild Elsa bara.. :)

tok nöjd tjej.

något nöjd tjej idag. vi har varit på folkrace nämligen och så här glad såg tussan ut när hon klappade händer och ropade heja heja till grannen Peter. :) folkrace var hennes grej vilket jag redan misstänkt.

näej..

Vila verkar inte funka. Har haft en underlig värk i ryggslutet tryck och ilningar ut i innanlår av och till i några dagar nu. Hade det inte varit 6 veckor kvar till bf skulle jag tro att bebis va på väg ut. Men den får gärna vänta iaf 3 veckor till sen är det fritt fram! Men jag vill helst inte känna så här i flera veckor. Ibland kan jag inte sitta för det känns som att att någon ligger så långt ner.. känner mig tillräckligt handikappad.. på gränsen att jag klarar av att hålla i Elsa.. Elsa var förövrigt på 2 års kontroll igår. 90.5 cm och 13 kg.

bloggjävel!

varför hamnar sidomenyn där nere??????

ny säng


Det vart en ny säng. Samma gavel som på bilden och sängen ser nästan likadan ut fast det är förvaring under den. Som två stora lådor. Toppen eftersom vi har tok dåligt of förvaring. Men det var 6 till 8 veckors leverans tid. Ett tips till gravida man åker inte å provar sängar när man är höggravid! Bland det dummaste jag någonsin gjort..

något fel årstid? :)


valborg

Sista april med god mat och trevligt sällskap. Grillade här hemma och tog en sväng upp till herrgårn. Kom knappt hem igen dock. Förvärkar kissnödig och tok ont i bäckenet. Har även kännt ett underligt tryck emellanåt. Ett tryck som gärna får vänta 4 veckor till.. det gör mig alltså en aning nervös. Men hoppas att jag mest behöver vila! Så ska spendera hela dagen i soffan. Efter jag hämtat tuss ska vi möta upp joakim i storvreta och kolla efter en ny säng på storvreta möbler. Joakim tycker vi behöver en 180 säng. Jag har dock lite svårt att tro att 20 cm gör någon skillnad..




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus