tack!

Tack alla rara söta flickor som förgyllt min kväll! Mer info imorgon om det nu är jag trötter. Saknar lilltussi utav bara sjutton!

Lill tuss.


Idag ska Elsa till mormor och morfar det blir tjej kväll här hemma. Middag vin och trevligt sällskap. :) hoppas bara att jag styr upp maten... :\ känner mig något stressad redan. Ska skjutsa Joakim till örbyhus och Elsa till vendel sen blir det hem å sätta igång. Vart ju ett år äldre i torsdags oxå. Fick ett jätte fint namnsmycke av Joakim. Jätte fin foto ram av svärmor. Nya tallrikar. Trosor. Mascara. Skärbräda. Av mamma. :) mycket nöjd.

älskad!


Jag älskar detta lilla liv av hela mitt hjärta! Så underbar unge! Idag har vi varit på tandläkarinformation. Fikat på kyrkis vilket var mycket trevligt och efterlängtat. Och varit en sväng till tierp med M. Härligt att få tillbringa en hel vardag med elsan. Hon är sjukt söt nu när hon börjat prata. Bubblar ord ur henne. Bara idag har det kommit tutte, brallan, många, totto.
Helgen då. Fredags bjöd vi svärmor och kevin på middag och lördag var det western fest i avesta. Kusin roberth fyllde nämligen 30 igår! Grattis grattis! :) jätte trevligt var det fast vi var tvungna att åka hemät vid 8 då elsan var trötter. Hade varit skoj att stanna å festa till. Igår var vi kvar i vendel större delen av dagen men hann med en fika med finaste Lisa och Elvin på eftermiddan.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus