mindre kul!

Elsan vaknade halv fem imorse! Vill inte spekulera i hur trött och arg hon kommer vara ikväll. Det berömda dagishumöret har dykt upp oxå. Skit arg mest hela tiden. Annars känns det positivt än så länge.

tillbaks till verkligheten!

Goodbye mammaledighet hello relita! Känns faktiskt bra. Iaf idag och ev resten av veckan. :) fick starta med matilda och ginny och det var ju ett plus i kanten. Även fast jag fick stå för allt positivt tänkande då fröknarna var något less på själva arbetsplatsen.:p byggstäd på centralstation och hämtat tvätt från en brand vart det idag. Men nu e jag trötter och Elsans förkylning har ju drabbat mig nu så hopp i säng inom kort! Förresten älsklingen var så trött ikväll så tio i sju somnade hon. Så tidigt har hon nog aldrig gått i säng förut.

i like it!

Karln är på taklagsfest och tuss somnade vid sju så här sitter jag i soffan och bara njuter av lugnet. Lillskrutt har fått en släng av dom där dagisbakterierna. Snorig hostig och feber. Natten till idag skrek eller gnydde hon minst nån gång i timmen. Något trött mamma imorse. Gissar på en tidig kväll. Men vi har haft en mysig kväll iaf. Cyklat till affären å köpt glass och ätit marängsviss på altanen. Nej nu ska jag fortsätta njuta av min egen tid!:)

skärpning?

Skriver ju bara om Elsa har jag märkt. Händer visserligen inget annat kul om dagarna. Marie och jag har spelat Wordfeud sen ett men nu är det dags att hämta barnen från dagis.

Lill hjärtat!

Grymt söt var hon imorse.:)

tomt

Sitter i soffan för mig själv. Fick bara lämna Elsa och gå. Något tomt och det gör faktiskt lite ont i hjärtat. skit löjligt jag vet! Allt gick mycket bra imorse iaf. Tuss åt vällingen själv i saccosäcken.

stig-h


Sötaste frillan!:) Elsan hade sovit 45 minuter! Wiiho!:) fick en stor kram när jag hämtade henne vid två. Min älsklings plutt. Imorgon ska vi vara när kl 6. Från och med måndag är det 6 - halv 5 som gäller. Vilken omställning det kommer bli!

dagis


Igår fick vi sitta i personalrummet på dagis mellan tio och halv ett för min del.. då fick jag ta med mig mitt barn hem för hon hade då inga planer på att sova eller!:) idag fick vi bara lämna och gå på en gång så nu har jag sorterat elsas urväxta kläder städat lite använt toaletten utan att fröken står utanför och skriker och ätit lunch i soffan framför tvn..:p nu vid tolv är det dags för vila på dagis så vi får väl se om jag får ett samtal eller om det går bättre idag.

landat

Har precis landat i sängen efter ett trevligt besök hos maria och dackan i heby.. och vi fick med oss herr grandin hem oxå.:) fast jag släppte av herrarna på fiket. Så jävla kul att träffa min vän! Saknar honom ofta! Bäst att försöka sova nu för fröken lär väl inte sova en minut längre än iaf sju imorgon.
Förresten så är fården hel och ren nu igen om nån undrat över nåt kryptiskt inlägg tidigare..

åskar


En liten bild på elvin och elsa sen i tisdags. Ligger i soffan på altanen och lyssnar på åskan.. diggar denna soffa.. skönt förstår ni. Elsan sover. Vägrade somna i vagnen och det vart en fika på hembageriet efter dagis så vi kom hem vid halv två nånting tror jag.. inga problem att skola in min lilla elskling alls. Hon far runt och inspekterar allt och verkar då inte bry sig alls om vart jag är.. ikväll blir det nog lite mys här hemma. Joakim är ledig imorgon och ska följa med till dagis..

man kan ju undra...

Varför drar man en vattenledning inuti bilen?
Jag har ont i en visdomstand!
Var tog sommaren vägen?
Nej inte ett dugg sammanhängande.. allt behöver väl inte vara det?

sötungar!



helgen...

Kräftor och vin med amalia och Juha i fredags. En sväng upp till simbadet. Resten behöver inte diskuteras.. men lördagen bestod av en del toalett besök och sov typ hela dagen. Darrade som ett asplöv.. piggnade väl till vid sju på kvällen iaf och tog mig till örbyhus. Planerna för hela helgen var ju egentligen arvingarna på ottars. Va inte alls meningen att ställa till det sådär på fredan.. kom ju visserligen till ottars ändå men nykter.. vilket va rätt skönt..:) man har ju lite mer koll då. Men hade ändå någon form av ångest igår.

äpple


Elsan har fått äpplen av grannen. Gott.:) kan ni förstå att fröken börjar på dagis på onsdag? Det fattar då inte jag!

myysigt


Har gosat men fina lilla alvina idag!:) bebisar är ju så goa!

mammas elskling


Sötnöten har traskat runt i mammas skor på morgonen.:) men ville inte riktigt va med på bild.

myshörna - check


gränby


Farligt för plånboken att fika på gränby..:p men jeans, leggings till elsa och t-shirt mjukisbyxor till mig för 180 kr är ju som hittat. Jeansen var hur fina som helst!
Och så fick vi ju umgås med frida i några timmar oxå. :)

mys!


Gosat med lillebror idag. Natalies alltså. Hoppas på att namnet bestäms ikväll.:) man bli ju inte ett dugg sugen! Nästan så att man känner att det studsar runt ägg i tjejmagen....:p
Annars har dagen bestått av sovmorgon till nio. Tack elskling. En sväng upp på auktion. Pizza på kiosken. Födelsedagsfika hos Kim. Nu ligger vi i sängen sen åtta..
Igår blev vi bjudna på bad och super god mat av sofia och stefan.

why

Varför bry sig när någon annan uppenbarligen inte gör det...

playdate


Kladdkaka och bus hos selma och cia igår.:)

bebis *2

Har hälsat på Charlie och Edward idag. Så fina att jag knappt finner ord! Stort grattis till cassi och Tobias!

aspo

badat i aspo med amalia och majja idag. Jätte skönt! Varför har jag inte badat mer denna sommar?? Nu steka lite på altanen medans elsan sover.

taxi driver?


Lill snuppi och jag hänger i östhammar för tillfället. Funderar på om man ska ta å bada senare kanske? Inte riktigt tillräckligt hett för min del dock. Men det kanske blir? Är ju lite utav en badkruka jag!

hylla vare!


Bildbevis andreas! Kul att du har vaknat till!:)

min stora tjej!

Elsa lär sig nya saker varje dag. Knappt så jag hänger med. Nu kan hon säga bil. Titta. Där. Hej. Nej. Har hört ja någon gång oxå. Och så fort hon ser något hon tycker är gott så säger hon mmm..:) såå sjukt söt! Jag frågade igår tror jag de va om hon kunde visa mig var man kissar.. vi var på väg till dasset nämligen.. då drar hon upp tröjan och pekar på blöjan..:) kan ha varit en tillfällighet men ändå.:)

hemma igen


Hemma efter några härliga dagar i stugan. Åkte i torsdags med Steffi Kim och Sofia . I lördags var vi till nipfjället och kolla renar och utsikten såklart. Även trollstigen som är lite av en synvilla. Det ser ut som att det lutar uppåt men så rullar bilen framåt. Lite läckert faktiskt! Igår var vi till en älgpark men Elsa fick inte åka med på rundturen pga att älgkon kunde få för sig att sno henne om hon började gråta...:p så vi hoppade det. På hemvägen idag stannade vi till på lager 157 i sågmyra å shoppade en smula..
Spännande på tvn nu.. criminal minds.. Återkommer!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus