toppen!

Halva tvättstugan är full med tvätt och jag kan inte tvätta pga att det står en torktumlare på sniskan uppepå tvättmaskinen! Har bara väntat på att den ska skakas ner å säkerligen påpekat detta 10 ggr för herrn i huset.. nu ska den ner! Snart dags att hämta tuss på dagis. Lill hjärtat fyller ju år snart! Imorse satt vi och skrev en önskelista. Boll dockvagn bil vill fröken ha. :) Joakim och tuss satt med ett reklam blad från leklust igår och Joakim pekade på en vagn och frågade om hon ville ha en sån. Aha säger hon och nickar på huvudet och så pekade han på en skottkärra nä och skakar på huvudet vart svaret på den.. :) hur söt som helst! Vet vad hon vill. :)

växer..

Bm besök i tisdags. SF mått 28. Huvudet ner men den kan fortfarande vända sig. Än så länge ser jag tjockare ut än vsd jag känner mig iaf. :p inte alls lika mycket halsbränna som med elsa men den hinner kanske komma.. bökar runt mycket på nätterna dock. Men inte så jag störs av det.

öroninflammation.. jääij!

Känns som att jag åker på allt nu för tiden. Bihåleinflammation i januari. Bäckensmärtor och ont lite här å där fram till juni.. och nu öroninflammation. Vaknade vid elva i tisdags kväll av att elsa kom in till oss och upptäckte att det värkte i vänster öra.. kunde inte somna om så vid tolv gick jag upp. Tog alvedon och nässpray inget hjälpte och värken vart bara värre satt i soffan hela natten och slumrade väl till några ggr mellan 4 och 7 när tuss vaknade. Lämnade henne på dagis vid åtta och åkte ner till vc där jag vart tvärnobbad.. vi har inga tider idag så du får ringa till östhammar.Tack för den hjälpen! Ont som fan och knappt sovit något fick jag ta mig till östhammar då.. somnade i undersökningsrummet.. det tog nämligen två timmar att få inflammationen konstaterad. Man måste älska sjukvården! Nu kånns det iaf något bättre. Inte lika ont men känns som att hela huvudet är fullt med bomull.

pain from hell...

Är huvudet dumt får kroppen lida. Bytt gardiner på altanen och fick bråka en hel del med vajern.. vilket resulterat i ryggont. Annars är Elsan och jag förkylda. Elsa hade feber måndag tisdag men verkade helt bra igår och feberfri så hon har varit på dagis idag men hon kom hem trött och väldigt hostig så hon blir hemma imorgon igen. Börjar tycka att tiden går ruskigt sakta.. kan det inte bli juni nu så bebis kommer! Längtar så! Och så skulle det vara skönt att slippa ha ont och kunna göra allt man vill.. som gå på långpromenader och leka med lill hjärtat. Just nu är allt bara jobbigt och det tär på mitt psyke och det är 11 veckor kvar!? Jag älskar att vara gravid men jag hatar att känna mig hindrad.. imorgon ska vi iaf agera privat chaufför. Köra in mossaj (elsas morfar) till stan och köra hem fina lilla Lisa från stan. Nu tänker jag sova och hoppas på att vakna med ett mer positiv sinne..

carena double swing


Mycket fin tycker jag iaf. Återstår att se om jag gillar den om tre månader.. :p

whoppido..

Uj uj vad mycket jag fått uträttat idag. Sytt gardiner till vardagsrummet och införskaffat en syskonvagn. Men f*n vad ont jag har nu... Sy gardiner va en ruskigt dålig ide! Ska egentligen sy ett par till men det får vänta... Aja mer info och ev bilder imorn. Ska försökq hålla mig i soffläge större delen av morgondagen. Min kropp behöver det men huvudet vill något helt annat..

hjärtat


Mammas älskling.

avslöjad..



long time no see..

eller?
jag har total ruttnat på att blogga från mobilen. så otroligt omständigt.
men nu sitter jag vid datorn en sväng för ovanlighetens skull. har ingenting
planerat eller bokat idag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram till 3
när tussan ska hämtas.
sjukskriven till den 10/3 sen får vi se om jag ev ska prova 50%. men både
sjukgymnast och läkaren var skeptiska till det så vi får se helt enkelt.
bäckensmärtor är inte så skoj..
men tänkte uppdatera med lite bilder iaf..
korvgrillning i aspo med fina vänner..
fikat och lekt lite med astrid och felix hos effi som elsa kallar steffi. :)
friserat lugg på tuss. jag och mamma försökte först och det gick ju som vanligt
åt skogen. att jag aldrig lär mig?? sen var joakim fram med saxen och det vart
ju bara värre så vi fick anlita en utbildad frisör till slut.. då vart hon fin. :)
vaktat denna lilla filur nån timme häromdan. Fred. go och glad. :)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus