morot


Gott med morot..:) tussan har varit krasslig hela veckan. Feber om vart annat och ögoninflammation. Som tur är har mormor haft semester och ställt upp några dagar tusen tack för det! Så jag har bara behövt vabba onsdag fredag. I fredags hade Elsan och jag fredagsmys själva pappan jobbade. Lördags var det Klädbytardag. Hjälpte till lite genom att sitta i kassan. Hur kul som helst! Gjorde några rejäla fynd på eftermiddagen oxå. Kavat vinterstövlar. En tok fin jacka. två Meandi tröjor + leggings. Två tunikor. Två byxor. För 185 kr?! Helt sjukt bra. :) det konstiga var att när jag kollade på morgonen hittade jag inget kul alls nästan. Idag har vi jag och mamsen fyndat på auktion.. två dockvagnar en retro.. och en som inte är i världens bästa skick direkt men i perfekt höjd för Elsa och efter en sväng med möbeltvätten blir den nog fin.. och en brun jätte fin fåtölj till elsas rum som tar lite mindre plats än ektorpen.. Elsan vart tok glad för dockvagnarna iaf. Försökte köra tre samtidigt då hon har en sulky som hon fått av farmor redan.. sova lite nu. Ska göra mitt första asbest jobb imorgon.. riva matta bara så perfekt början..:p var ju bara 2.5 år sen jag gick utbildningen..

tvbänk


Ny tvbänk check

söndagsmys!


Söndags mys hos mormor och morfar. Russin och popcorn i hela soffan.. p är på älgjakt och m kommer hem från norge i natt. Elsan och jag sällskapar med bella. Och imorgon blir det elsa mormor tid.

bullbak


Fick en beställning på bullar av agneta och snäll som man är (ibland iaf) så ordnade ju jag det. Så elsklingen mumsade nybakta bullar och drack mjölk till kvällsfika..:) förövrigt tog jag bort spjälorna på ena sidan av spjälsängen i helgen och första natten gick hur bra som helst. Kom utspringandes igår morse halv sex hur glad som helst. Igår gick det kanske inte riktigt lika bra. När jag skulle borsta tänderna hörde jag en liten duns och tänkte att det lär ju komma någon form av gnäll/gråt men det förblev tyst och när jag kommer in till tuss står hon bredvid sängen med täcket i högsta hugg och är förmodligen inte vaken så himla söt hon va! La ner fröken i sängen och sköt mot fåtöljen så hon inte kunde ramla ur igen iaf. Sov till halv fyra då det hördes två små klump fötter i hallen somnade om i vår säng tills pappas väckarklocka ringde. Spännande å se hur det går i natt.

min fina!


Min fina tjej! Helt galen i den där sparkcykeln är hon fast hon inte når ner riktigt.:) riktigt skönt att börjat jobba igen men blir något ledsen i ögat när man tänker på hur lite man träffar elsklingen nu.. kommer troligvis gå ner till 80% efter jul..

I fredags var vi in till stan då.. kina mat och jägarna 2. Sjukt bra film.

dagens sanerare..


Haha.. har varit på en nikotin sanering i gimo idag och i brist på skyddsglasögon fick det bli solglasögon..:p himla stekigt! Kul var det iaf. Samma lika imorgon! Och imorgon kväll blir det mat och bio med amalia och Juha. Sjukt vad fort denna vecka gått. Fortsätter det i denna fart är elsa snart 12 och fnyser åt allt mamma säger..

helgen..

Vendel i fredags. Bakluckan med M marie och fred i lördags förmiddag. Pizza och bastu med Amalia och juha på kvällen.. invigde amalia i wordfued träsket så vi satt i varsitt hörn av soffan och spelade en lång stund.. :p auktion och en kaffe med tobbe och cassi igår. Sen middag i vendel.. det var vår helg det.. kändes rätt ok att gå upp å åka till jobbet imorse oxå.. perfekt måndags jobb har jag haft med. Drygt att blogga från telefon då jag skriver fel hela jävla tiden och får radera som en tok!

update

Elsan har kommit på att det är mindre kul att bli lämnad på dagis. Eller rättare sagt i stil med hemskt. Kramp håller i mig och stor bölar. Har ju aldrig hänt förut och det är skit jobbigt att bara gå ifrån henne!:'( hade verkligen inte väntat mig att det kunde bli så här eftersom hon var så glad och totalt struntade i min närvaro under inskolningen. Men jag misstänker att det kan bero på att det är olika fröknar varje morgon och att ingen av hennes 3 ordinarie fröknar är där..... Men jag kan ju bara hoppas på att det är en fas som går över.
Över till något mer positivt. Massa kindtänder har dykt upp. Några nya ord blomma och sitt eget namn fast det låter ju mer som ejja..:)

bakluckan


Fyndade lite på bakluckan i lördags. Några tröjor till Elsa och en leksaks hund. Och en spritt ny termos mugg för 15 kr.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus