snälla rara lilla du.

Snälla lilla bebis skulle du kunna vara så rar å avlägsna dig från mammas kiss blåsa!! har inget minne av att elsa utövade kampsporter mot blåsan.. men man förtränger kanske sånt.. :p
Jobbat idag. Mycket dum ide tydligen. Misstänker bihåleinflammation. Mår skit igen. Ringa vc imorgon.

ännu en dag.

Ännu en dag i soffan. Har väl inte spenderat så här många timmar ensam framför tvn på ca 21 månader. Har ju visserligen sovit 80 procent av tiden.

fy vad dåligt jag mår!

Förkyld. Ont i precis varje liten muskel i hela kroppen. Snorig. Hostig. Huvudvärk. Fryser. Och som om inte det räcker får jag springa på toa rätt ofta... Lämnade tussan på dagis vid åtta och har sovit sen dess. Äta lite nu och sen fotsätta sussa känns det som. Tuss ska hämtas vid tre.

nice.

Tjejkväll igår. Träffade några mycket efterlängtade mammor. <3
Idag har det inte hänt värst mycket. Städat sovrum. Kollat hockey. Bjudit m & p på middag.
Har en hängig dotter med lite feber som har sovit i soffan sen fem nånting. Så hon har varit rätt lugn hela dan. Väckte henne vid sju för lite ninni (välling) klädde på pyjamas och så somnade hon om i min famn. På det viset är det bra mysigt när hon är lite sjuk att hon blir gosig. Hon har oftast inte tid med det annars. :)
Nu får jag väl försöka mysa med liten i magen istället. Har en förmåga att sluta buffa så fort man lägger dit handen bara. Men så gjorde elsa med. :) var ner i källaren och letade fram kartongen med bebis kläder idag. Bra sugen att rota igenom den men jag får allt ta å vänta nån/några månader till.:)

wiho.

Idag har elsa varit till tandläkaren. Återbesök efter att hon for ur studsmattan på dagis för en månad sen. Allt såg bra ut. Hade inte förväntat mig nå annat heller. Fast den stackars sköterskan fick inte känna på tänderna för då försökte lillfröken bitas.. :p hon har en rejäl vilja och humör min lilla tös. Nu sussar hon sött iaf och mamma och pappa tittar hockey. Lilla ? verkar oxå sussa. Inga små sparkar som det brukar när man sätter sig ner. tack för kommentarerna på föregående inlägg förresten. :)

14 juni


Runt 14 juni blir Elsa stora syster. Livlig bebis var det oxå. For runt en hel del.

wiieee!


Imorgon ska jag å bulan på UL. Spännande. :)

sötnöten!


Vilken härlig bild vi fick till. :) korvgrillning i vendel idag. Vi trampade ut en bit i skogen. Fixade en eld. Och så får fröken Jernström för sig att hon ska ha vagnen så det var bara å traska iväg. Terräng körning vart det. :)
i fredags hälsade vi på stall tomten och karin. Elsa tyckte det var skoj med alla tottos bara dom inte kom allt för nära. :) trevligt att träffa karin var det oxå.:) blir ju inte så ofta tyvärr.
Nu är det dags att sussa. Åter till verkligheten imorgon. Skebogatan. Eller relita skadeservice rättare sagt.

skit väder!

Fy f*n vad less jag är på detta regn! Man kan ju inte gå utanför dörrn och har man en elsa kan det behövas ut å rasta. :) dagen har varit rätt lugn ändå som tur är. Vi har bla varit till mojmoj (mormor) på lunch. jag fick ett frispel igår kväll och röjde bland frökens leksaker. Vart en papper påse till soporna och två ner i källaren. Tyckte det var dags när det knappt går att dra ut en stol och sätta sig vid matbordet för att det kryllar av grejer. ikväll somnade tussan brevid mossa (morfar) i soffan till brynäs matchen. Imorgon ska vi ev hälsa på karin i stallet. elsa har inte träffat någon totto nångång ännu nämligen. dags för kisspaus nummer 124 idag.. hejj!

Städning


Elsa har rensat byrålådan på leksaker och lagt dom i Ikea påsen och säger att hon städar. :)

mitt allt.


Det vackraste lilla liv som finns. Älskar dig hjärtat!

grillning.


Korvgrillning i vendelskoga. :)

wiihoo..

använder datorn vilket inte händer speciellt ofta sen jag köpte ny mobil..
kan ju passa på att lägga in lite bilder på hjärtat tänkte jag..
jul.
nyår.
nya overallen. :)
nu ska jag forsätta räkna på vad inredningen av källaren kan gå loss på..
uppe i runt 100... tusen alltså.. phu..

Burger King


Lunch på BK. Första gången Elsa åt hamburgare. Hon har ratat det förr. Hon envisades dock med att kalla hamburgaren bulle. Min älskade unge gillar verkligen bullar.. :p

molo.

Det vart en brun MOLO overall. Ville ha en kaxs från kappahl men frågade kassörskan om dom hade några kvar men hon trodde dom var slutsålda i hela stan.. :( var iallafall halva priset på rackartyg så 700 kr och kommer definitvt kunna ha den nästa år å eventuellt året efter oxå. Fyndade en pippi tröja och ett par nya mockasiner på åhlens och ett par allvädersbyxor på rusta.
Vi vände dock i dörren på nickis. Kändes inte så värst inbjudande.

bada!


Idag har vi varit till tierp och badat. Verkligen toppen för småbarn så dit ska vi åka igen! Elsa älskade det. :) stannade till på hembageriet för en fika på vägen hem. Elsa sprang snudd på fram till disken och utbrast bulle! :) imorgon funderar vi på att prova på nickis. Måste in å köpa en ny overall till tuss iaf.

gott nytt år!


Lill hjärtat ville inte posera så det där var den bästa bilden vi fick till. :) hon var så fin i nya shortsen. Nyåret firades in med ett gäng fina människor. Riktigt trevligt var det. Idag har vi varit till öregrund/gräsö. Bra start på 2012.

Nyårslöfte ut med all skit in med positiv energi!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus