Klädbytardag.

Wiihoo! Idag har jag och min älskade vän Marie varit till östhammar på klädbytardag. Jag älskar klädbytardagar! Mycket enklare än loppis. Storleksordning och allt. :) vart några tröjor mössor och en cykelhjälm till tuss. Och tre hjälmmössor en tröja en klänning och ett par byxor till bebis. Imorgon blir det gimo! :)

andnöd!

Bra drygt att knappt kunna andas emellanåt! Snart ska jag hämta tussan sen ska vi hämta mossaj och bjuda på mat. Har suttit och funderat på planerna för källaren idag. Har försökt undvika det hela men vi har inte mycket till val. Det är trångt redan nu och snart kommer det en till buse. Tyvärr ger hela projektet mig ångest och en smula panik..många beslut att ta..

sööööt!


hepp


Spjälskydd färdigt. Säng uppställd och bäddad. Kanske något tidigt men jag kan inte koppla av förens allt är klart. Ska laga ett par utav elsas byxor sen åker symaskinen undan. Packa det sista till BB väskan och sen är jag redo. Mvc igår. SF mått 32 eller va det 33? Hjärtslag 140. Huvud ruckbart.

allvarligt?

Ska det behöva vara så här? Återigen förkyld och känner att nu börjar energin verkligen ta slut.. elsa fick diarre passande nog i söndags så joakim har varit hemma mån - tis för jag orkar bara inte! Men imorgon ska tuss till dagis iaf och jag till mvc. Bilskrället ska till verkstan så jag har fått låna toyota.. bebis är det full fart på och hickar mest hela tiden. Och nej hickan är inte mysig. Snudd på lika irriterande som om jag själv skulle hat. Men en fot härådär är mys. :) men jag tror minsann att den börjar borra sig neråt. Rejäla ilningar insida lår ibland. Får väl se vad bm tycker imorgon.

hi hi.

Dagen vart riktigt bra till slut. Vi åkte till ikea i skit vädret. Hittade den sista aneboda byrån på hela ikea eftersom den utgått och jag behövde en till till elsas rum så vart jag mycket lycklig.. insåg här när jag började tvätta upp bebis kläder att det inte räcker med två.Sen fick vi fint fika besök av marie och nattis när vi kom hem. Nu har tuss somnat och jag är inte många minuter från sängen jag heller. Köpte amningsinlägg och ett pkt små blöjor oxå så nu är det bara att packa färdigt BB väskan och ställa upp spjälsäng kvar så tänker jag slå mig ner isoffan om dagarna när elsa är på dagis å bara vänta.

bara så jävla less!

på detta jävla väder!! jag vill åka till stan men vi har ju sommardäck!!!!! och ett paj hjullager!!! och tydligen dåliga bromsar!!! plus att jag har skit jobbigt att andas och ont och är trött och irriterad och har halsbränna. så nu har jag gnällt av mig. kanske känns bättre då??? väntar.. väntar lite till.. nej det känns inte bättre. jag är LESS!!!!! idag..

lek bak städ!

Lill hjärtat har haft feber sen söndag kväll så hon har varit hemma från dagis. I måndags var hon lite hängig så vi byggde med klossar. Ritade och lekte med dockorna bara. Hade n mys dag helt enkelt. Igår var det mer fart så vi bakade till kalaset. Kakor kokostoppar muffins banankaka och chokladbollar. Mycket vart det. Tuss kladdade lite här å där.. :) idag är febern borta och det är high life som vanligt. Men vi har fått till en bullkrans iaf och städat toalett och elsas rum. Just nu sussar tuss och jag vilar mitt rejält ömma bäcken. Har rent utsagt skit ont!
men morgondagen ser vi framemot! Kalas tårta presenter och en riktigt glad tvååring hoppas jag! :)

glad påsk!


Glad påsk! :)

cykel!

min lilla cykel galna tokunge! :p
hon ville cykla eller ja hon når inte riktigt tramporna så hon springer mest
hela gatan ner men jag misstänkte att hon inte tänkte stanna där så jag
fick tvinga henne att vända halvvägs och ojsan så surt det vart.
inte hennes fel att mamma inte klarar av att gå knappt hundra meter.
längtar verkligen till att få tillbaka min kropp av den anledningen.
idag ska vi försöka klä ut fröken till påskkärring iaf. får se om vi får till det.. :p

skit!

trasig torktumlare (igen!) och en tvättmaskin som bara skuttar iväg... toppen!!
det får hemskt gärna bli söndag nu. då drar jag elsan m&p upp till stugan. skönt!
ser dock inte fram emot bil resan på 4,5 timme...

vecka 30

jag gillar min mage. oftast iaf. inte när den där i försöker trycka sig ut eller
sammandragningarna men annars är den än så länge fin.
hittade leggingsen på hm för passande 99 kr. super sköna.
känner att jag inte har mycket ork till nånting nu för tiden så jag ber redan nu
om ursäkt till nära å kära! jag håller mig helst för mig själv.
kan bero på örat oxå visserligen. fortfarande lock och bomull fast pencilin kuren
är slut..




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus